Blog Notícies


Dispensing Colorsat de GSE

11/05/2015

Des de fa uns mesos a Ingo podem gaudir del nou dispensing de GSE de la sèrie Colorsat. Amb un disseny súper compacte, està ideat per dispensar de manera totalment automatitzada i informatitzada partint de fins a 32 components. Té un altíssim nivell de precisió que pot arribar de manera estàndard a 1 g (0,002 lb) del volum necessari requerit. El nou Colorsat ens permet entre moltes altres coses, formular els colors directes en un temps rècord.

Amb aquesta nova incorporació aconseguim accelerar tot l’anterior procés manual de preparació de tintes que, al tractar-se d’un procés complex, només podia realitzar-se per únicament un membre específic de l’equip de producció.

Un dels detalls més importants per Ingo és el control de la traçabilitat que ens aporta el nou dispenser GSE. A l’estar auditats sota la norma BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials) tenim una sèrie de requeriments indispensables a nivell de traçabilitat total de les matèries primeres utilitzades en tot el procés de creació, impressió i manipulat del nostre producte final. Aquesta és una de les moltes raons per les quals hem incorporat el dispenser GSE; ara tenim un control total de cada lot fabricat i emmagatzemat a Ingo.

En resum, hem aconseguit una unitat cromàtica constant i controlem els processos de creació de la tinta d’inici a fi; però el més important és que ho hem aconseguit simplificant i agilitzant el procés així com millorat la gestió dels estocs ja que utilitzant el software intern del dispenser GSE, ara som capaços de reformular noves tintes partint dels excedents prèviament retornats dels anteriors treballs.

Fins a la propera.

Salutacions
ÍÑIGO PONS

Categoría Maquinària

Etiquetas BST, British Retail Consortium, DISPENSER GSE, Impressió d'etiquetes a bobines, Millora productiva, Packaging