Blog Notícies


Entrevista a La Vanguardia: “+ Indústria, + Progrés”

12/12/2013

Hola a tots.

Monograficos 5.0.qxdPer estrenar aquest blog us vull deixar la recent publicació de La Vanguardia sobre l’entrevista que van fer-nos fa unes setmanes per a l’especial de + MÉS INDÚSTRIA, + PROGRÉS.

De l’article destaquem les solucions que oferim actualment per al sector de la fabricació i comercialització d’etiquetes autoadhesives en bobina; a més també, d’altres productes d’etiquetatge relacionats sobretot amb el sector de l’alimentació, un segment que actualment representa el 80% de la nostra facturació.

De tota manera, tal com comento a l’entrevista, el nostre valor afegit com a empresa d’arts gràfiques rau en tres sigles: JIT, o el que és el mateix, Just In Time.

A més també recalquem els nous projectes que tenim en marxa per a l’any 2014, com són la futura incorporació de maquinària d’impressió flexogràfica d’última generació amb control de visió artificial, sistemes digitals per reduir el temps en les preparacions i controls durant la producció totalment automatitzats, per poder continuar oferint el nostre servei àgil a preus competitius i mantenir, amb això, el nostre procés d’expansió a escala nacional i internacional.

En segon lloc dir-vos que ja hem signat el contracte amb la consultoria i actualment estem en procés d’implantació del protocol de l’estàndard mundial per a l’envasament en seguretat alimentària BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials), que s’afegirà a les nostres acreditacions ISO 9001 i 14001.

Es tracta d’una certificació que concedeix el British Retail Consortium, que engloba a la majoria de les grans cadenes de distribució britàniques i també europees. A dia d’avui, representa una necessitat que, com a empresa fabricant de materials d’embalatge per a productes que poden entrar en contacte directe o indirecte amb aliments, ens ajudarà a seguir ben posicionats en les grans companyies del sector de l’alimentació a les quals subministrem i ens permetrà accedir a nous comptes tant nacionals com estrangers.

En breu espero poder seguir-vos informant de com avancem en aquesta implantació i totes les novetats que això suposi.

Salutacions
ÍÑIGO PONS

Categoría Mitjans de comunicació

Etiquetas Alimentació, Arts gràfiques