Sobre Nosaltres

Servei, Lliurament i Dedicació

Ingogroup S.A. és una empresa que aquest any 2017 celebra el seu desè aniversari. Des del dia de la seva creació ha tingut una clara vocació de lideratge, ja que el seu equip està format per professionals qualificats que combinen una llarga experiència gràfica en el sector de l’etiqueta autoadhesiva amb l’agilitat i dinamisme d’una empresa jove amb unes instal·lacions i maquinària renovades i ampliades durant els dos últims anys.

Ingogroup oferim tot tipus de solucions que satisfacin les necessitats dels nostres clients, tant en: l’àmbit tècnic amb la impressió flexogràfica UV de fins a 9 colors, l’estampació en fred/calent, la impressió en materials de diferents tipologies com poden ser els autoadhesius, laminatges, films, etc.; com també pel que fa a la qualitat i R+D+I en materials i adhesius especials per a contacte directe alimentari, negres i vernissos flexogràfics de baixa migració, fluxos de treball certificats sota la norma BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials), ISO 9001, ISO 14001, ISO 12647 i un llarg etcètera.

A causa de la tipologia dels nostres clients i la nostra especialització en el sector de l’alimentació i els productes de consum i rotació diaris, el nostre valor afegit radica, encara que sembli una obvietat, en poder oferir les nostres etiquetes autoadhesives just en el lloc i moment precís en què són requerides. Per això hem duplicat el nostre equip humà i parc de la maquinària amb l’única intenció que el nostre servei, lliurament i dedicació sigui la nostra millor carta de presentació.


Sobre Vosaltres

Clients, Confiança i Resultats

El nostre millor aval és la confiança dels nostres clients, empreses i marques de primer nivell i la rellevància tant a nivell nacional com internacional, que fan que a Ingogroup ens sentim orgullosos de ser un proveïdor estratègic que juga un paper important i decisiu en els seus projectes i llançament de nous productes.


Rotatives flexogràfiques d’última generació

MX M1 M5 M6 M6

En l’actualitat Ingogroup posseeix un parc de maquinària renovat entre els anys 2015 i 2017, incorporant així maquinària d’impressió flexogràfica d’última generació de fins a 9 colors, amb control de visió artificial en cadascuna de les 4 rotatives on la seva amplada d’impressió oscil·la entre els 370 i 430 mm. Totes elles de marca BOBST i amb els últims avanços tecnològics del sector com poden ser el registre electrònic a tots els nivells, control automàtic de pressions, canvis ràpids entre treballs Excelence… tot això per poder continuar oferint el nostre servei àgil a preus de mercat i mantenir el nostre procés d’expansió a escala nacional i internacional.

Tanmateix Ingogroup també posseeix diferents màquines repassadores amb sistemes de visió artificial, per a la finalització dels processos d’impressió i troqueladores d’última generació per a la fabricació industrial d’etiquetes “neutres”, molt utilitzades també en l’alimentació, sector del qual Ingogroup és especialista en dedicar gairebé el 75 % de la seva producció i facturació.


Maquinària i instal·lacions

null

Sector Food

1

null

Sector Home Care

2

null

Sector Beverage

3

null

Sector Industrial/Tècnic

4

null

Sector Food

1

null

Sector Home Care

2

null

Sector Beverage

3

null

Sector Industrial/Tècnic

4