Blog Notícies


Nova certificació BRC GLOBAL STD PMP a Ingo

09/12/2014

Des d’ Ingo hem volgut estar sempre a la davantera de les empreses d’arts gràfiques a tots els nivells. Ja fa anys que es va estandarditzar la utilització de materials autoadhesius amb certificat ISEGA per al contacte directe amb els aliments i ara, aquesta nova certificació obtinguda, BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials), no deixa de reflectir el nostre empeny per diferenciar-nos de la nostra competència i marcar tendència dins del sector de la impressió d’etiquetes autoadhesives en bobina.

Com a empresa especialitzada en el sector de l’alimentació, després d’observar les necessitats pel que fa a la seguretat alimentària juntament amb la tendència creixent d’aquest mercat cap a les exportacions a Anglaterra, França i Alemanya, des d’Ingo vam proposar-nos fa un parell d’anys l’objectiu d’aconseguir estar certificats sota la norma BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials). Aquesta certificació, nascuda com a necessitat d’una norma uniforme i exquisida de la qualitat i seguretat alimentària, té ara un caràcter universal i és imprescindible en l’actualitat per accedir als mercats més exigents.

Com a exemple, la majoria de les grans cadenes de distribució britàniques han declarat que tots els proveïdors de materials d’envàs i embalatge utilitzats en productes alimentaris amb la seva marca han d’aconseguir la certificació de la norma BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials).

Aquest protocol és una versió especial per als fabricants de materials en contacte amb aliments, envasos i embalatges. BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials), associació que agrupa a la majoria de les grans cadenes de distribució britàniques, juntament amb l’Institute of Packaging, van editar a l’octubre del 2001 la norma tècnica BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials) i el protocol per a companyies productores i proveïdores de materials d’envàs i embalatge per a productes alimentaris amb marca de cadenes distribuïdores (BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials) Technical Standard and Protocol for companies manufacturing and supplying food packaging materials for Retailer Branded Products).

Entre els requisits d’aquesta norma s’exclouen tant declaracions d’intenció, com compromisos d’obligat compliment i recomanacions de bones pràctiques. La certificació permet als subministradors demostrar el seu compliment amb l’Especificación Técnica del British Retail Consortium. A més, les empreses podran compatibilitzar altres certificacions, com la de la norma UNE-EN ISO 9001 de Sistemas de Gestión de la Calidad o la ISO 14001 de Sistema de Gestión Medioambiental, com és el nostre cas.

Actualment, el BRC GLOBAL STD PMP (Packaging & Packaging Materials) és una norma de màxims i de caràcter global que explica, tal com hem comentat abans, amb un gran reconeixement internacional, i s’ha convertit en la primera norma reconeguda per Global Food Safety Initiative ja que cobreix tots els requisits exigits per aquest organisme internacional per a la distribució en l’àmbit mundial.

Per tot això des d’Ingo ens sentim orgullosos de poder ser de les poques empreses del país que està auditada (grau B) sota aquesta norma i tot el que això suposa.

Aquí podeu descarregar-vos el nostre certificat.

Salutacions
ÍÑIGO PONS

Categoría Certificacions

Etiquetas BRC/IOP, Flexogràfica, Impressió