Blog Notícies


Nova Smag Sirius 420 a Ingo

10/11/2014

Ingogroup fa uns mesos va adquirir la tercera màquina repassadora SMAG. En aquesta ocasió es va optar pel model SIRIUS 420. Amb aquesta incorporació podem assegurar que posseïm en aquests moments uns equips de finalització de línia molt complets ja que aquest últim es suma a la repassadora CR4 330 i a la repassadora troqueladora amb un cos d’impressió UVI i guiadores de banda que s’han anat incorporant en aquests últims anys.

Entre les moltes novetats que presenta aquesta nova màquina podem destacar especialment dues:

D’un cantó tenim el sistema de visió artificial Nyquist de BST que permet un control de qualitat exhaustiu i el regir semi automàtic de 4 eixos que proporciona una alta productivitat.

Amb una mica més d’un any al mercat, el nou sistema TubeScan, desenvolupat per Nyquist Systems GmbH, i distribuït per BST, tanca una bretxa existent en el control de qualitat en la producció del packaging flexible i les etiquetes autoadhesives.

Disposar de l’última tecnologia en càmeres i en LED, permet una ràpida disposició del treball i una visualització en temps real i en qualitat HD del color, de la bobina en moviment, així com la detecció de defectes menors a un mil·límetre de diàmetre, gràcies al nou mòdul d’inspecció digital strobe++.

Com es pot apreciar a les imatges és una màquina robusta, pràctica, estable, ràpida i sobretot fiable.

No en va, com comentàvem abans, és la tercera Smag que incorporem a Ingo i com sempre amb el servei tècnic i atenció constant tant per part de IMPRYMA com de SMAG.

Salutacions
ÍÑIGO PONS

Categoría Maquinària

Etiquetas Artificial, Flexogràfica, Impressió