TECNOLOGIA

Preimpressió, impressió,
laminació i tall.

SERVEI, VOLUNTAT I DEDICACIÓ

Des de l'inici a INGOGROUP es va apostar per la impressió flexogràfica com a tècnica d'impressió per les oportunitats que generava en relació qualitat / preu i agilitat / versatilitat / servei.

Els nostres equips estan totalment unificats a escala tecnològica i conjuntament amb el nostre partner de maquinària BOBST , hem aconseguit un alt grau d'eficiència i polivalència per part dels nostres operaris. 

L'any 2019 vam decidir fer el salt als sistemes de curat UV Led aprofitant la nostra decisió d'introduir-nos en el sector de l'embalatge flexible i laminació solventless amb la creació d' INGOFLEX. Des de llavors ens hem convertit en un referent tant a escala nacional com internacional, ja que en l'actualitat posseïm 4 rotatives treballant amb aquest nou sistema de curat.

Siguiendo nuestra colaboración con Bobst, durante el 2023 decidimos incorporar la impresora BOBST MOUVENT LB702-UV, nuestra primera máquina digital inkjet de 7 colores de última generación. Tanto su agilidad como polivalencia nos han permitido reafirmarnos en nuestro compromiso de mejora continúa priorizando, como siempre, el servicio Just in time. Sus características principales son, una calidad superior de 1.200 x 1.200 dpi, gran versatilidad en el producción, eficiencia, rentabilidad, respuesta rápida a las demanda del mercado y una impresión más sostenible.

A tot això cal sumar-li el nostre nou equip de fotomecànica CDI ESKO FULL HD LED d'ASAHI per a planxes flexogràfiques fabricades en base aigua (lliure de solvents) i la nostra taula de tall Konsberg. Amb ells aconseguim la màxima qualitat i agilitat del mercat, fabricant un joc de planxes flexo en menys d'1 hora.

Finalment el nostre procés de laminació i tall Solventless Ecofriendly de Comexi garanteix la impermeabilitat i barrera del segellament als nostres films.

maquinaria de última tecnología

Laminació solventless ecofriendly per garantir l'impermeabilitat   i  la  barrera l'impermeabilitat   i  la  barrera l'impermeabilitat   i  la  barrera l'impermeabilitat   i  la  barrera del segellament

Preimpressió, fotomecànica, impressió flexo etiquetes autoadhesives, impressió flexo embalatge flexible, impressió digital, laminació solventless.

No trobes el que necessites? Pregunta'ns!