TECNOLOGIA

Preimpressió, impressió,
laminació i tall.

SERVEI, VOLUNTAT I DEDICACIÓ

Des de l'inici a INGOGROUP es va apostar per la impressió flexogràfica com a tècnica d'impressió per les oportunitats que generava en relació qualitat / preu i agilitat / versatilitat / servei.

Els nostres equips estan totalment unificats a escala tecnològica i conjuntament amb el nostre partner de maquinària BOBST , hem aconseguit un alt grau d'eficiència i polivalència per part dels nostres operaris. 

L'any 2019 vam decidir fer el salt als sistemes de curat UV Led aprofitant la nostra decisió d'introduir-nos en el sector de l'embalatge flexible i laminació solventless amb la creació d' INGOFLEX. Des de llavors ens hem convertit en un referent tant a escala nacional com internacional, ja que en l'actualitat posseïm 4 rotatives treballant amb aquest nou sistema de curat.

A tot això cal sumar-li el nostre nou equip de fotomecànica CDI ESKO FULL HD LED d'ASAHI per a planxes flexogràfiques fabricades en base aigua (lliure de solvents) i la nostra taula de tall Konsberg. Amb ells aconseguim la màxima qualitat i agilitat del mercat, fabricant un joc de planxes flexo en menys d'1 hora.

Finalment el nostre procés de laminació i tall Solventless Ecofriendly de Comexi garanteix la impermeabilitat i barrera del segellament als nostres films.

maquinaria de última tecnología

Laminació solventless ecofriendly per garantir l'impermeabilitat   i  la  barrera l'impermeabilitat   i  la  barrera l'impermeabilitat   i  la  barrera l'impermeabilitat   i  la  barrera del segellament

Preimpressió, fotomecànica, impressió flexo etiquetes autoadhesives, impressió flexo embalatge flexible, impressió digital, laminació solventless.

No trobes el que necessites? Pregunta'ns!